Salicilna kiselina je u većini slučajeva glavni sastojak preparata koji se koriste za lečenje i tretman virusnih promena na koži koje su posledica dejstva HPV virusa. Kao jak keratolitik, Salicilna kiselina ima veoma veliku primenu u uklanjanju virusnih bradavica kao i za kurje oko na stopalu. To je supstanca koja se dobija iz biljaka i ima brojnu medicinsku i kozmetičku upotrebu. Koristi se u raznim oblicima za proizvodnju i drugih lekova a najpoznatiji je svakako Aspirin

Kada se pacijent obrati lekaru za pomoć gde su bolovi u stopalima neizdrživi (kurje oko na stopalu) ili kada je baradavica na ruci u pitanju, preporuka lekara je obično preparat koji sadrži u sebi Salicilnu kiselinu. Na tržištu se mogu naći dosta preparata koji u sebi sadrže Salicilnu kiselinu, medjutim naša je topla preporuka Staroplaninski melem za Kurje oko i Bradavice. Ovo je preparat koji se pokazao kao veoma uspešan u uklanjanju Kurjeg oka i Bradavica. Iskreno ga preporučujemo. Kao što i samo njegovo ime kaže to je isti preparat koji se koristi u tretmanu i jedne i druge virusne promene na koži. HPV virus je isti uzročnik koji je zaslužan za pojavu i Kurjeg oka i Bradavica tako da kupovinom Staroplaninskog melema možete rešiti oba problema ukoliko ih posedujete.

Više o Staroplaninskom Melemu za Kurje oko I Bradavice kliknite OVDE !

Osnovna razlika je u tome što je koža na tabanima i stopalu deblja i tvrdja za razliku od ostatka tela tako da je potrebno malo više vremena za tretman kurjeg oka u odnosu na bradavice na rukama i telu. Dakle svi proizvodi koji u sebi sadrže salicilnu kiselinu, a koji se koriste za uklanjanje Kurjeg oka i Bradavica, imaju apsolutno isti efekat na obe kožne, virusne promene.

 

Otkrijte sve o kurjem oku: uzrocima, simptomima i efikasnim metodama lečenja! Saznaj više